Lief bruidspaar!

Wat super fijn dat wij samen het avontuur van jullie liefdesviering aangaan.

Ik heb er nu al zin in. Als het goed is hebben we al een app groepje aangemaakt. Zo niet.. 0610484372 is mijn nummer en maak gerust eentje aan.  Mailen kan naar coby@rituelencentrum.nl.

Soms is het zo dat iemand uit jullie kring een belangrijk deel van de ceremonie verzorgt, dat is voor mij handig om  zo snel mogelijk  te weten.
Ik werk graag samen met mensen en kom graag met ze in contact.

Om jullie verhaal zo persoonlijk en zo goed mogelijk te schrijven en te vertellen heb ik een uitgebreid vragenboekje gemaakt.
Wanneer iemand anders jullie verhaal vertelt.. dan is het boekje voor mij minder noodzakelijk. Wat ik wel heel belangrijk vind zijn de eventuele gevoeligheden rond jullie huwelijksdag.

Veel stellen vinden het een feest om in te vullen, het kost ook wel wat tijd. Dus ga er samen lekker voor zitten. Hoe meer er in het boekje staat… Hoe fijner en gemakkelijker het schrijven gaat.

Ik heb een brede achtergrond en ontwerp voor heel verschillende stellen ceremonies. Ik word zowel voor een down to earth ceremonie gevraagd, en ontwerp ook ceremonies voor stellen met een meer spirituele behoefte. Ik voel mij in beide gevallen 100% thuis.

Ceremoniële ideeën. 

– mooie stukjes uit jullie gezamelijk levens verhaal
– eigen gelofte of brief (lees hier meer over bij rituelen)
rituelen 
– 5 vragen aan het publiek

In ons kennismakingsgesprek hoor ik graag wat jullie wensen zijn, wat willen jullie echt graag horen? Waar ligt de nadruk op? Meestal ontmoet ik jullie een paar weken voor jullie dag en begin ik 3 weken van te voren al met schrijven. Wanneer ik het boekje heb kan ik echt aan het werk.

Het vragenboekje kun je hieronder downloaden. En mochten jullie iemand kennen die wat leuks te vertellen heeft, wat ik kan verwerken in mijn verhaal? Dan heb ik daar ook een vragenlijstje voor. Klik dan op de knop “naaste geliefde”. Dit formulier kun je mailen met de mededeling dat ik hem uiterlijk 3 weken voor de bruiloft weer graag terug ontvang.

ps. soms komt het voor dat wij elkaar pas 2 weken voor jullie dat spreken.. Dan gelden er natuurlijk andere afspraken.

Laten we er samen iets moois van maken.

ps. Ik schrijf vaak in de ochtendvroegte.. het kan zijn dat ik dan een ap je stuur met wat vragen. Ik hoeft niet gelijk antwoord terug hoor om 7 uur.

 

Lees dit voor je aan het boekje begint!

Ik heb dit liefdesboekje samengesteld en heel veel vragen verzameld.

Schrik niet! Of even wel… maar vul vooral de vragen in die voor jullie belangrijk zijn.

Vul in wat voor jullie belangrijk is, soms kunnen vragen je verassen.

Neem er lekker de tijd voor.

Vul de vragen samen in, en kies als je wilt ook vragen uit die je alleen wilt beantwoorden.

 

Ik ontvang jullie boekje graag minimaal 3 dagen voor ons gesprek. Zo kan ik hem goed doorlezen en een gevoel over jullie krijgen. Je zult merken dat het invullen van het boekje echt leuk is en je zo nog meer over elkaar ontdekt. Ik zal tijdens ons gesprek niet alle vragen behandelen. Behalve als mij iets onduidelijk is.

 

Soms is het fijn dat ik dingen weet, maar die je niet terug wilt horen tijdens jullie ceremonie. Geef het duidelijk aan als dit het geval is. Soms zijn er zaken die je wel in dit boekje deelt, maar die je niet benoemt wilt hebben tijdens jullie ceremonie.  

Schrijf het erbij en we bespreken het in ons gesprek wanneer we elkaar ontmoeten.

 

Om jullie zo goed mogelijk voor te bereiden is het handig als jullie rekening houden met het volgende

  • Op veel vragen hebben jullie waarschijnlijk hetzelfde antwoord, deze vul je maar 1x in.
  • Hebben jullie elke een ander antwoord? Geef jouw antwoord in een eigen kleur.
  • Typ de antwoorden onder de vraag en mail mij het volledige document weer terug. Voor jullie is dit ook een mooi boekje om te bewaren.
  • Hoe meer jullie schrijven hoe meer ik weet en hoe persoonlijker de ceremonie gaat worden.
  • Zoals ook in de disclaimer staat, ik ga zorgvuldig met jullie antwoorden om en zal ze met niemand anders delen.

 

Natuurlijk kan het zijn dat er dingen veranderen. Geen probleem. Let me know

 

 Er is geen vaste volgorde van het beantwoorden. Lees de vragen eerst door en besluit dan bij welk kopje je gaat beginnen.

Waar nodig is. Vul ze apart van elkaar in en voeg ze later bij elkaar.

 

Je ziet, sommige vragen zijn heel inhoudelijk en zijn voor mij goed om te weten, en sommige kopjes gaan echt over jullie, daar waar ik mijn verhaal op baseer.

 

PS: Dit boekje is voor iedereen die samen met mij een liefdesceremonie gaat vieren. Het kan zijn dat jullie officieel gaan trouwen, of ceremonieel. Daarom gebruik ik zowel de termen viering, trouwerij en ceremonie. Lees wat van toepassing is voor jullie! Ook als er hem/haar/hun zij/zij/hen hij/zij staat. Ik heb geprobeerd om de vragen zo open mogelijk te stellen.

 

PPS: Wanneer er een kaart/uitnodiging naar jullie gasten gaat, willen jullie een foto in onze App groep toevoegen?

 

 

Tip bij de antwoorden schrijf de naam voor het antwoord Coby:….. of Rinze… en als het gezamenlijk is dan lees ik dat wel. 

Handfasting
Handfasting

Bruiloftstress??

Even iets anders… De liefde vieren is niet het enige wat ik doe. Naast deze geweldige job heb ik een massagepraktijk (BodyRituals). Jullie zijn van harte welkom om met een kleine korting (trouwen is al duur genoeg) bij mij op de tafel te komen liggen. (Ook leuk als cadeautje voor je ceremoniemeester, of aanstaande echtgenoot)

Stuur mij gerust een apje en dan maken we een afspraak.

Meer diepgang voor jullie Ceremonie? Volg mijn workshop

Soms krijg ik de vraag… Coby we willen iets meer diepgang in het gebeuren, we willen onze geloftes vanuit ons hart schrijven. We willen ons meer met elkaar verbinden voor de dag. Kun jij ons helpen?

Ja, als jullie willen dan kunnen we een sessie boeken 1 of 2 maanden voor jullie huwelijksdag. We duiken jullie relatie in en halen naar boven wat jullie zo raakt en waarom jullie je verbonden voelen met elkaar. Als het fijn is nodig ik jullie uit om je gelofte dieper te bekijken. (zonder dat de ander het weet). 

Wanneer ik jullie buiten de BUCH gemeente trouw, zit deze sessie in jullie pakket. Trouw ik jullie voor de gemeente dan kun je deze sessie bij mij boeken tegen een vergoeding. Stuur mij een apje als jullie dit zien zitten.

Deze sessie wordt als echt waardevol ervaren.

Nog meer Coby

Mijn werk is (zelfstandig)trouwambtenaar, ritueelontwerper
en ik heb een massagepraktijk.
Al deze dingen zijn heerlijk om te doen. Denk je dat ik iets voor jou of voor je bedrijf kan betekenen? Ik kan samen met jullie een sessie doen waarbij we jullie gelofte nog meer diepgang geven. Schroom niet en kom in contact.
RituelenCentrumMassagepraktijk

Denken jullie dat het handvasten jullie liefdesviering completer maakt? En zijn jullie op zoek naar koorden?

Lienke mijn dochter maakt deze koorden om te verkopen. Als er eentje bij jullie past, laat het mij weten.