Lief bruidspaar!

Wat super fijn dat wij samen het avontuur van jullie liefdesviering aangaan.

Ik heb er nu al zin in. Als het goed is hebben we al een app groepje aangemaakt. Zo niet.. 0610484372 is mijn nummer en maak gerust eentje aan.  Mailen kan naar coby@rituelencentrum.nl. Soms is het zo dat iemand uit jullie kring een belangrijk deel van de ceremonie verzorgt, dat is voor mij handig om te weten. Ik werk graag samen met mensen.

Om jullie verhaal zo persoonlijk en zo goed mogelijk te schrijven en te vertellen heb ik een uitgebreid vragenboekje gemaakt. 

Veel stellen vinden het een feest om in te vullen, het kost ook wel wat tijd. Dus ga er samen lekker voor zitten. Hoe meer er in het boekje staat… Hoe fijner en gemakkelijker het schrijven gaat.

Ik heb een brede achtergrond en ontwerp voor heel verschillende stellen ceremonies. Ik word zowel voor een down to earth ceremonie gevraagd, en ontwerp ook ceremonies voor stellen met een meer spirituele behoefte. Ik voel mij in beide gevallen 100% thuis.

Ceremonie ideeen. 

– mooie stukjes uit jullie gezamelijk levens verhaal
– eigen gelofte of brief (lees hier meer over bij rituelen)
rituelen 
– pubquiz achtige setting

In ons kennismakingsgesprek hoor ik graag wat jullie wensen zijn, wat willen jullie echt graag horen? Waar ligt de nadruk op? Meestal ontmoet ik jullie een paar weken voor jullie dag en begin ik 3 weken van te voren al met schrijven. Wanneer ik het boekje heb kan ik echt aan het werk.

Het vragenboekje kun je hier downloaden. En mochten jullie iemand kennen die wat leuks te vertellen heeft? Dan heb ik daar ook een vragenlijstje voor. Klik dan op de knop “naaste geliefde”. Dit formulier kun je mailen met de mededeling dat ik hem uiterlijk 3 weken voor de bruiloft weer graag terug ontvang.

ps. soms komt het voor dat wij elkaar pas 2 weken voor jullie dat spreken.. Dan gelden er natuurlijk andere afspraken.

Laten we er samen iets moois van maken.

ps. Ik schrijf vaak in de ochtendvroegte.. het kan zijn dat ik dan een ap je stuur met wat vragen. Ik hoeft niet gelijk antwoord terug hoor om 7 uur. 

 

Handfasting
Handfasting

Bruiloftstress??

Even iets anders… De liefde vieren is niet het enige wat ik doe. Naast deze geweldige job heb ik een massagepraktijk. Jullie zijn van harte welkom om met een kleine korting (trouwen is al duur genoeg) bij mij op de tafel te komen liggen.

Stuur mij gerust een apje en dan maken we een afspraak.

Meer diepgang voor jullie Ceremonie? Volg mijn workshop

Soms krijg ik de vraag… Coby we willen iets meer diepgang in het gebeuren, we willen onze geloftes vanuit ons hart schrijven. We willen ons meer met elkaar verbinden voor de dag. Kun jij ons helpen?

Ja, als jullie willen dan kunnen we een sessie boeken 1 of 2 maanden voor jullie huwelijksdag. We duiken jullie relatie in en halen naar boven wat jullie zo raakt en waarom jullie je verbonden voelen met elkaar. Als het fijn is nodig ik jullie uit om je gelofte dieper te bekijken. (zonder dat de ander het weet). 

Wanneer ik jullie buiten de BUCH gemeente trouw, zit deze sessie in jullie pakket. Trouw ik jullie voor de gemeente dan kun je deze sessie bij mij boeken tegen een vergoeding. Stuur mij een apje als jullie dit zien zitten.

Deze sessie wordt als echt waardevol ervaren.

Nog meer Coby

Mijn werk is (zelfstandig)trouwambtenaar, ritueelontwerper
en ik heb een massagepraktijk.
Al deze dingen zijn heerlijk om te doen. Denk je dat ik iets voor jou of voor je bedrijf kan betekenen? Ik kan samen met jullie een sessie doen waarbij we jullie gelofte nog meer diepgang geven. Schroom niet en kom in contact.
RituelenCentrumMassagepraktijk

Denken jullie dat het handvasten jullie liefdesviering completer maakt? En zijn jullie op zoek naar koorden?

Lienke mijn dochter maakt deze koorden om te verkopen. Als er eentje bij jullie past, laat het mij weten.