Wat een moment!

Jullie gaan je officieel verbinden, een feest voor de liefde, en jullie zoeken een #trouwambtenaar die bij jullie past.

Mijn intentie voor elke #verbintenis is dat het een feest wordt waarin spontaniteit, ontspanning, diepgang, luchtigheid, vrolijkheid en serieusheid hand in hand gaan.

Waarin iedereen zich op zijn/haar/hun gemak voelt en een glimlach op het gezicht heeft.

Wat er tijdens jullie #ceremonie gebeurt? Dat ligt aan jullie wensen. Natuurlijk is er een officieel moment, waarin jullie de #trouwgelofte aan elkaar uitspreken en samen met jullie getuigen de handtekening zetten. Maar verder ligt het open. Ik ben benieuwd naar jullie Hoe, Wat, Waar, Wanneer en Waarom. Met veel mensen, intiem, op hakken of blote voeten? In het Nederlands, Engels of combi daarvan? Ik ben overal voor in. 

 

Kom in contact!

Tijdens ons kennismakingsgesprek luister ik graag naar jullie verhaal en bespreken we jullie wensen en verlangens. We gaan van de lach naar de traan.

Ik maak daar een mooi persoonlijk verhaal van, waar jullie jezelf en elkaar in herkennen.

Wanneer jullie een #ritueel willen tijdens de ceremonie, dan bekijken we welk ritueel bij jullie past. Het kan een heel kort ritueel zijn, of juist een lange vorm hebben, bijvoorbeeld als jullie geen #speech willen. Rituelen zorgen voor iets blijvends, een tastbare herinnering.

 Ik heb mij in rituelen rondom de liefde verdiept, en ben een expert in het #handvasten.

Mijn naam is Coby, ik ben getrouwd en moeder van twee geweldige pubers. 

Naast mijn werk als trouwambtenaar heb ik nog een aantal andere werkzaamheden. Ik ontwerp rituelen en ceremonies voor individuen en bedrijven. Ik geef lichaamsgerichte sessies, en ik organiseer #retraites door heel Nederland.

Daarnaast heb ik de afgelopen 20 jaar als vakdocent #Engels en #Levensbeschouwing op verschillende basisscholen gewerkt, dus kinderen geen bezwaar.

Ik ben gewend om voor grote en kleine groepen te spreken en in te voelen wat nodig is. Ik hou van dansen, buiten zijn en van de magie in het leven.

Ik verbind jullie graag in welke kleur van de regenboog je ook zit.

Are you ready to shine …? Ik ontmoet jullie graag!