Ontmoet mij als jullie BABS & Trouwambtenaar

Hai Lieve Mensen!

Wat fijn dat wij elkaar hier ontmoeten.

Jullie gaan trouwen of een geregistreerd partnerschap aan. En hoe fantastisch is het dat jullie de liefde van jullie leven hebben ontmoet en jullie die liefde gaan fieren met een ceremonie. De aankomende periode is er een vol keuzes, voorpret, lachen, regelen en huilen.

 Oneindig ja! 

De liefde vieren kan op oneindig veel verschillende manieren. Ik help jullie graag om een mooie, unieke viering te ontwerpen, met ruimte voor een raak verhaal. met humor warmte en dieping, Ik wil jullie graag een ceremonie geven die bij jullie en jullie gasten passen. . Een ceremonie die past bij hoe jullie als stel in het leven en in de liefde staan. Kortom, een ceremonie die jullie op het lijf is geschreven! Waarin jullie helemaal kunnen zijn wie je bent. 

Wanneer jullie voor mij komen te staan zeg je officieel: “Jij woont in mijn hart, en ik in die van jou.
Dat juist jullie elkaar gevonden hebben, is een feest voor de liefde! Vanaf het moment dat jullie voor mij kiezen als trouwambtenaar gaan we samen op pad om die liefde te fieren!.

Mijn ceremonies zijn warm en ontspannen. Diepgang en spontaniteit gaan hand in hand.
Vleugjes magie en emotie zullen niet ontbreken en als jullie willen, wandel ik graag met jullie buiten de lijntjes.Dit moment van jullie dag mag alles in zich dragen. Er is ruimte is voor een persoonlijk woord, voor geloftes van en naar elkaar of wensen die jullie hebben zoals een Handvast- of ander mooi liefdesritueel. Misschien is het wel een dierbare die jullie verhaal gaat vertellen of krijgen kinderen een rol. Jullie moment, jullie wensen, mijn professionaliteit en liefde voor het vak!

De liefde!

Vaak gaat dit gepaard met bijzondere levensverhalen. Levens die met mooie maar ook met verdrietige momenten gepaard gaan. Samen staan we hierbij stil en zorgen we dat op jullie dag de liefde centraal staat. Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we hoe de ceremonie eruit gaat zien en hoe ik ervoor kan zorgen dat jullie met een heerlijk gevoel terug kunnen kijken op jullie dag.

Zullen we vieren, dansen en genieten?!

Denk je Yes! Coby, die spontane Babs willen wij voor onze bruiloft! Vraag mij aan bij de gemeente. Ik kijk er naaruit om jullie te ontmoeten.

Trouwen jullie in één van de gemeentes waar ik trouwambtenaar ben? Ik vind het super tof wanneer jullie mij aanvragen. We maken er samen een mooie viering van. klik hieronder en vul mijn naam in Coby Geertsma- van Tilburg. De directe link naar de websites van de gemeente vind je onderaan deze pagina.

Trouwen jullie buiten deze gemeentes? Dan kan ik jullie trouwen. We zoeken dan samen uit hoe dit gaat en wat er nodig is.

Wanneer we de liefde vieren heeft de ceremonie een positief effect op jullie en op de mensen om jullie heen. Ons hart maakt een sprongetje als wij aan dit moment terugdenken.

‘Coby heeft een rustgevende en vrolijke energie,

alles komt goed, alles is okey’

 Belangrijke mensen

De ceremonie maken we samen. En als dat betekend dat als er meerdere sprekers zijn ze helemaal welkom zijn. Ik kom dan graag met ze in contact. En als er belangrijke mensen, kinderen zijn die een deel vormen van het ritueel dan kan ik daar alleen maar volmondig Ja! op zeggen.

Geloftes schrijven

Trouwen is meer dan het uitspreken Ja, Ik wil. Als jullie een ja voelen voor het uitspreken van een gelofte is dat een prachtige toevoeging aan jullie dag.Het schrijven van de gelofte is iets waar je aandacht aan mag besteden. Ik kan jullie daarbij helpen en voorbeelden geven.

Onderzoek of het schrijven en het uitspreken van geloftes bij jullie passen. Als het niet past, dan moet je het ook niet doen. Willen jullie wel graag dat jullie geloftes worden uitgesproken? Ik doe het met liefde voor jullie. Tijdens jullie ceremonie zijn hier er een paar prachtige momenten voor.

Trouwen jullie in één van de gemeentes waar ik trouwambtenaar ben? Ik vind het super tof wanneer jullie mij aanvragen. We maken er samen een mooie viering van. klik hieronder en vul mijn naam in Coby Geertsma- van Tilburg.

Jullie Verhaal

Wat er gezegd gaat worden op jullie dag is belangrijk. Een prachtig verhaal met een grapje en met een mate van diepgang maakt jullie dag compleet. De ceremonie wordt vaak gezien als hét belangrijkste moment van de dag.

Vaak vragen mensen of ik een collega of een bekende ben. Dat is natuurlijk een fijn compliment.

Ik wil een zo persoonlijk mogelijke verhaal voor jullie schrijven waarin jullie bepalen waar ik de nadruk op ga leggen. Formeel, casual, ontspannen, luchtig? Wat past bij jullie?

Zijn jullie mensen van de details?  Willen jullie laten zien hoe de liefde tot stand is gekomen?Houden jullie van jaartallen? En wat jullie voor elkaar betekenen. Hoe is jullie reis geweest tot nu toe? En hoe zien jullie toekomst wensen eruit?

Jullie krijgen van mij een vragenboekje, deze staat bol van vragen. Het is een prachtig moment om dit boekje samen en voor een gedeelte apart in te vullen. Met dit boekje krijg ik een mooi beeld van jullie en jullie wensen rondom jullie liefdesfeest.

Ik interview jullie samen en als jullie willen kunnen dierbare van jullie mij een leuke anekdote mailen. 

Coby, jij bent echt een vakvrouw

Lieve Coby

Jij vulde onze ceremonie met

Speelsheid, Bezieling en Flexibileit.

3 woorden waar we jou dankbaar voor zijn.

Jorinde en Thimo

Kinderen tijdens jullie viering.

Voor het ene koppel een volmondige ja! En het andere stel zoekt naar HOE. 

En beide snap ik, kinderen tijdens jullie viering  is een ondewerp wat we mogen bespreken. Wat is jullie perfecte plaatje? 20 jaar lang heb ik in het onderwijs gezeten, daar pluk ik nog regelmatig de vruchten van tijdens de ceremonies. Kinderen zitten niet altijd keurig stil.

Ik vind het heerlijk om kinderen een plekje te geven tijdens de ceremonie. De kinderen kunnen met de hamer slaan, de getuigen oproepen. met bloemetjes strooien en ze geven ons een lach op het gezicht. Vaak maak ik een getuigschrift wanneer het bruidspaar al kinderen heeft. Dit  kunnen de kinderen ondertekenen. Hiernaast zie je een voorbeeld. Dit voorbeeld kan natuurlijk naar jullie wens worden aangepast.

Ik bespreek graag met jullie hoe we een ceremonie krijgen waarbij iedereen zijn plekje heeft en zich gelukkig voelt.

Wat willen jullie écht wel en écht niet horen?

Klik hier op de gemeente waar jullie gaan trouwen.

Uitgeest, Castricum, Heiloo, Bergen

Ik geloof
Dat ik geen groter geschenk
Kan ontvangen
Dan door de ander
Te worden gezien
Te worden gehoord
Te worden begrepen
En aangeraakt

Het grootste geschenk
Dat ik kan geven
De ander te zien
Te horen,
te begrijpen
En aan te raken
Wanneer dat gebeurt
Voel ik dat er contact is gelegd

Virginia Satir

Ik wil je liefhebben;
en vastgehouden worden
Ik wil je waarderen;
en gewaardeerd worden
Ik wil met je meegaan;
en jouw hand voelen in mijn hand
om te wandelen en het leven te vieren
Ik wil je alleen laten;
en in stilte naast je zitten
Ik wil op je leunen
zoals jij op mij mag leunen
Ik wil met jou op de oevers zijn
van de ying en de yang
Ik wil je kritiek geven;
en die van jou kunnen ontvangen
Als ik van jou datzelfde kan ontvangen;
leren we elkaars hart ontvangen en open te staan voor het leven.

Coby Van Tilburg